lördag 13 juli 2013

Sommarinköp

Ni vet hur det är. När man har planerat att gå och shoppa och unna sig lite nya kläder och för en gångs skull har tid att vara iväg en halv dag, då hittar man oftast ingenting. Vet inte hur många gånger det hänt att jag kommer hem utan ett endaste plagg till mig, men däremot nya outfits till barnen....

Men inte idag skulle det visa sig. Det började inte så bra och efter fem affärer var inte ett ynkaste litet plagg inhandlat. Fast sedan rullade det på så att jag knappt hann med själv. Jag kom hem med fyra tröjor, fem klänningar, en top, en byxdress, ett par sandaler och ett halsband. Och nej, jag har inte helt tömt bankkontot för det är som tur är rea härnere nu. Och dessutom har jag ju inte shoppat ordentligt sedan typ i vintras (vem hade lust att köpa sommarkläder i Bryssel denna kalla vår...). Slutsumman för hela kalaset gick på 350 euros, men då känner jag mig väldigt nöjd med vad jag fick tag på. Nästa shoppingrunda kan alltså vänta tills december;).
Tröjor från Benetton, top från Zara, byxdress och halsband från Mango, blåvit klänning från Mexx, sandaler från Salamander, röd och mörkgrön klänning från Axiome, ljusgrön och svart klänning från Esprit.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Det var mycket du fick för pengarna,snygga saker fina färger.Hoppas du får mycket användning av dem.
Kram

a-lo sa...

Oh la la. Equipped for la France nu ser jag!