tisdag 13 augusti 2013

Tid att umgås

Som sagt, vi har träffat mycket folk i sommar. Och haft fint väder hela tiden tack och lov. Det är ingen höjdare att ha fullt med folk i torpet när det regnar... Kan man dock utnyttja hela trädgården, åka och bada och låta barnen röva runt fritt utomhus blir det helt idealiskt. Ser man sedan till att ha kylen fylld med passande vuxendrycker och frysen fylld med passande barnglass blir alla nöjda.
Vi fick besök från Oslo. Och förbryllade folk vid badplatsen genom att diskutera saker sinsemellan på svenska, norska, holländska, tyska och engelska....
Zora njuter fortfarande av att simma i sjön.
Två femåringar och en groda.
Den här tjejen passar verkligen i pippitröjan. 
Alla fyra kusinerna på en bild. Inte helt lätt att få till!
Det gick bra att grilla på vår gamla rostiga grill som stått övergiven de sista regniga somrarna.

Grannen kom förbi och Oskar fick sig en tur på en Monark motorcykel, årgång 1954.
Julia ville också pröva på.
När ponnyekipaget körde förbi vår trädgård där Nina storögt stod och tittade blev hon tillfrågad om hon ville följa med på en tur. Och det ville hon.
Ytterligare ett tillfälle att dricka bubbel i trädgården när Lars föräldrar kom och hälsade på.

Såhär fina kläder fick de av farmor och farfar. Nu skulle de kunna vara statister på Emilföreställningarna i Vimmerby;).

Hejdå Sverige, bonjour Provence! På lördag sitter vi i värmen i Saint Cyr sur Mer och ser fram emot en sista avkopplande semestervecka innan vad jag redan nu vet kommer att bli en höst med mycket att göra. Men iår känns det som om jag kommer börja hösten med laddade batterier efter vad som jag redan nu tycker har varit en väldigt fin sommar.

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Underbara bilder,fint att titta på när hösten kommer.Hoppas vi får fler sådana somrar.Saknar er mycket.Ni har ju ytterligare en semestervecka att se fram mot.
Ha en skön och avkopplande vecka.
Kramar.

a-lo sa...

Vilken idyll som sagt (även om jag vet hur mycket planering och matlagning som döljer sig bakom :)) Imponerad av att du fick bild med alla fyra barnen stillasittande! Hur många hundra bilder tog du innan du lyckades? ;)