lördag 28 november 2009

Trebarnsliv

Världens gulligaste ungar, eller hur!!
Vi har varit duktiga och tagit oss ut nästan varenda dag trots ganska uselt novemberväder. Det tar dock sin lilla tid med tanke på att det är tre barn som ska få på overaller, mössor och vantar. Sedan ska ett av barnen ner i bärsele medans de andra två ska sättas i sina vagnor och sedan ska man fixa regnskydd, kolla att man fått med alla nappar, leksaker, blöjväskor och annat. Det känns länge sedan man bara kunde slänga på sig jackan och ta väskan och sticka ut.....

Imorse trotsade vi stormvindar och regn i sidled för att gå ner på vårt stamfik och dricka latte och apelsinjuice samt mumsa på en massa goda croissanter. Det är alltid lika mysigt och Oskar tycker det är jättekul att få stå på en barstol och betala;).
Igår hade vi pannkaksfest här. Det var poppis med killarna. Oskar älskar pannkakor och Erik som fick smaka för första gången tyckte också det var mums.På kvällarna när äntligen killarna är i säng kopplar vi av och har lite tjejtid med Nina. Igår passade vi på att unna oss iskall mexikansk öl med Annas mumsiga guacamole. Det satt verkligen fint!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej på er!
Ni verkar värda Coronan! Så kul att se de små godingarna - och de stora också. Ha det så roligt de sista dagarna tillsammans !
Kramar från mamma/mormor/Anita i Båstad

a-lo sa...

Shit, det verkar vara VM i logistik, men i övrigt så ser det ju idylliskt ut.

Kattis sa...

Ja, vi har haft det väldigt mysigt ihop, men det har inte varit mycket tid till vila minsann. En iskall corona på slutet av kvällen kändes därför onekligen ganska välförtjänt:).