onsdag 11 juli 2012

Bra början på sommarlovet

Nästan två veckor in i juli väntar vi fortfarande på att sommaren ska börja på riktigt och att vädret ska stabiliseras. Och där är vi väl inte ensamma eftersom hela norra Europa har ungefär samma väder. Och vi som ska spendera nästan fyra semesterveckor i torpet.... Vi håller alltså tummarna för att det kommer ett högtryck inseglande i nästa vecka:).

Förra veckan var Oskar på sin sport"stage". Vi var lite oroliga eftersom han inte alls gillade det förra sommaren, men iår gick det lysande. Det hjälpte såklart till att han hade ett par kompisar där, att hans franska nu är mer eller mindre flytande, och att pappa fixade både medaljer och pokaler att dela ut. Medaljerna blev så poppis att vi fick dela ut några extra till kompisarna i slutet av veckan.
Såhär stolt blir man när man vunnit såhär många medaljer och en fin pokal.
Och såhär kul är det att plaska i sin egen minibadpool på terassen
Vi får se om detta blir nästa Zlatan..
..eller så kanske det blir denna tjejen;).
Imorrn flyger båda barnen med morfar till Sverige för att tillbringa en vecka med mormor och morfar i Borås innan jag och Lars kommer upp en vecka senare. De är väldigt exalterade, men också lite bekymrade över att mamma och pappa inte kommer med. Jag tror dock att allt kommer att gå jättebra och att jag och Lars är de som kommer lida värst av separationsångest;). Det känns konstigt att vara hemma i vardagen utan barnen hemma.. Däremot har vi såklart planerat in flera restaurang- och biobesök och ser fram emot att kunna sova lite längre i helgen för en gångs skull!

3 kommentarer:

Anna sa...

Spännande att flyga utan mamma och pappa tycker Erik. :)
Vi är i Båstad sen 1 1/2 vecka. Vi får se hur länge vi blir kvar. Det blir ju inte mindre trångt här när vädret är som det är...
Ola och jag var på Sand i tisdags. Edberg och Björkman var också där. Nästan som på den gamla goda tiden. ;)
Ha det så bra sista jobbveckan så ses vi när ni kommer till Sverige.
Kramar från Båstad.

Gunilla sa...

Bra gjort av Lars att fixa så fina medaljer och pokal.Man ser hur stolt Oskar är. Hoppas vi får fint väder här så vi kan ta ut vår bassäng att plaska i.Blir det riktigt varmt så åker vi och badar i sjön även om vattnet inte är så varmt.Underbart att ha dem här hos oss en hel vecka.Nu får ni rå om varandra riktigt mycket den här veckan.Ha det så bra.

Kattis sa...

Ja, barnen har ju inte saknat oss direkt utan har knappt haft tid att prata med oss i telefon. Så sommarlov hos mormor och morfar har ju verkligen varit lyckat:). Fast nu saknar jag Oskar och Nina. Rejält...