söndag 1 juli 2012

En riktigt bra helg

Sitter här och slappar i soffan efter en söndagspizza, kollar lite fotbollsfinal och reflekterar över vilken fin helg vi har haft. Vi har fått sova lagom mycket, har haft fint somrigt väder, har hittat på roliga saker tillsammans med glada barn, har hängt med kompisar i mysiga parker, har ätit gott och njutit av kalla öl på soldränkt terrass.

Dessutom så lyckades jag sticka iväg på rean igår och kom hem med två sommarklänningar och en kasse med skor och sandaler. Lycka:). Däremot så var det ju helt vansinnigt mycket med folk överallt och om det är något jag avskyr så är det att köa till provrum och kassor som jag fick göra igår. Jag fattar helt enkelt inte hur man kan spendera tjugo minuter i ett provrum? Är det en kvinnlig grej som jag missat? Som långa toalettbesök. Jag vet inte hur många gånger jag köat till badrum på konferenser och flygplatser i vad som känts som evigheter..... What't with that liksom? 

Nåväl, efter att med visst tandgnissel, himlande med ögonen och vassa armbågar fått med mig reabytet hem igår så var det skönt att softa idag och spendera dagen på vår favoritlekplats utanför Bryssel. Jag tänkte inte ens på några Jobb/Semester/Familje-Att Göra listor och då vet jag att jag kopplar av ordentligt;).

Vi gick på fik för att fira skolavslutningen i fredags.
Oskar framför de luktärtor han stolt planterade själv i våras.
Kramstund med Oskar, man får passa på så länge man får lov...
Nina och Oskar med sina "diamanter" de gått på skattjakt efter i sandlådan.
Att klättra är det bästa Emil och Oskar vet. 

2 kommentarer:

Gunilla sa...

Härligt att se att hela familjen har haft en skön helg."Den sommartid nu kommer" får vi hoppas.Sommarlov är härligt.Vi har bestämt att det skall bli riktig sommar när Oskar och Nina kommer till oss och tre veckor framåt.
Kramar till alla.

a-lo (the book pond) sa...

Thank god för dessa helger när man kan släppa jobbet! (minns inte exakt när jag själv hade en sådan ;) Gillar inte heller reor, allting hänger i oordning och jag hittar aldrig min storlek.. Men kul att du ändå lyckades hitta lite. Fler skor lär du ju behöva ;)