fredag 14 december 2012

Dan före dan före dan före dan etc....

Sju dagar kvar tills vi är i Sverige hela familjen. Oskar bockar av varje dag med kryss i sin Bamsekalender, ("jag längtar efter mormor och morfar"), och jag börjar bli lika otålig som han är just nu. Jag vill hem till mitt svenska liv. Hem till familjen. Hem till snön. Hem till en svensk jul och umgänge med alla de som jag saknat härnere i höst. På hösten lyckas vi numera aldrig komma hem och fyra månader utan en Sverigekick känns för länge. Jag trivs med vårt liv i Bryssel för det allra mesta, men endast under förutsättningen att jag håller den svenska kopplingen levande. Hela min familj och halva mitt sociala liv är trots allt fortfarande kvar där....

Imorrn ska vi besöka vårt nya hus. Ta lite mått och fundera på hur vis ska möblera. Det känns härligt att vi kommer få så mycket mer plats. Gästrum och fler badrum än vi behöver. Nu hoppas jag att vi får många besök nästa år!

4 kommentarer:

Gunilla. sa...

Skönt för er att få mera plats och att Oskar och Nina får var sitt rum.Det blir spännande att se hur ni har det nästa gång vi hälsar på er.Vi längtar efter er, det finns en god chans till en kall och vit jul.Håller tummarna.
Vi ses snart.Kram.

Mrs Book Pond sa...

Förstår att ni längtar hem. Vilken tung höst det varit. Hoppas också att jag har en nedtrappningsvecka framför mig, men sådant brukar komma på skam..

Vi kan väl höras under julen!

Karin sa...

Vad spännande med det nya boendet! Vi ser verkligen fram emot att hälsa på, vi kanske kan spåna på när det kan passa nu när vi ses i jul?! Fortfarande vintervitt och fint, vi får hoppas att det blir minusgrader igen i veckan.

Kattis sa...

Ja, ni är välkomna allihop:).