söndag 2 december 2012

Julstämning i stan

Det var vitt ute när vi vaknade imorse. Barnen blev överlyckliga såklart, men tyvärr var det också några plusgrader så snön blev snabbt slaskig och är redan borta nu. Fast det var ju kul att hoppa i snöhögarna och kasta snöbollar så länge det varade.

Efter att ha överlevt den andra tuffaste veckan på jobbet iår var det skönt att ägna helgen åt lite julstök. Har inte köpt en enda julklapp ännu, men lägenheten är iallafall lite adventspimpad. Julstjärnor och hyacinter är inköpta, adventsstjärnan upphängd och mina hemslöjdstomtar uppställda. Iår var det extra roligt att pynta eftersom både Nina och Oskar tyckte det var roligt att få hjälpa till. Ser verkligen fram emot två veckors jullov i Sverige. Som alltid denna tid på året så får jag otrolig hemlängtan nu. Längtar efter min familj och vänner. Och en vit jul....
Vi började söndagen med fika...
Sedan gick vi och pte en julgran. Barnen älskar att ha en julgran hemma så numera köper vi en lagom till advent så vi hinner njuta av den innan vi åker härifrån över julledigheten.
Att dekorera julgranen tog både Nina och Oskar på stort allvar.
Visst blev den fin!
Vi hade också en trevlig eftermiddag hos vänner. Vi bakade holländska pepparkakor och Oskar fick blodad tand.

1 kommentar:

Gunilla sa...

Kul för Nina och Oskar att ha en egen gran.Fint klädd är den också.Vi längtar efter er.Här har vi 20cm gnistrande snö och 7 grader kallt, hoppas den ligger kvar till jul.
Kramar till alla.