torsdag 16 maj 2013

Vad jag ska bli när jag blir stor del 2

Frågar igen Oskar vad han vill bli när han är stor. "Mamma, jag ska gräva i jorden och hitta dinosaurier". Inte dåligt tänker jag, nu börjar vi komma någon vart. Tills han tillägger "..och sedan ska jag sälja dinosaurieskeletten till ett museum och bli rik!". Ja, dagen ungdom;).

Själv får jag numera mest dåliga vibbar när jag tänker på dinosaurier eftersom det påminner mig om dagen på Natural History Museum i London. Jag har inte hämtat mig efter den upplevelsen ännu.

Måste bara påpeka att det regnar i Bryssel. Och är 10 grader ute. Imorrn ska det regna mer och i Alsace där vi ska tillbringa pingsten ska det regna lite mer. Ge mig styrka att härda ut och inte bli (för) bitter;)....

1 kommentar:

Gunilla sa...

Oskar har rätt man måste ju få betalt för sitt jobb.Här skiner solen och massor av barn och vuxna leker ute på de stora gräsmattorna runt husen.Idag har de firat 17:e maj med lekar och bus, alla barn fick godis och glass.Här finns många turister från Norge.Oskar och Nina hade haft kul här.I Borås skall det visst bli upp till 30 grader varmt till helgen. Ha förtröstan värmen måste komma snart.Önskar er en trevlig helg och hälsa Lilo och Uwe.
Kram.