tisdag 12 januari 2010

Brandbilar och morotspuré

Morfar är numera ännu mer populär än vanligt. Han tog nämligen med Oskar till brandkåren häromdagen och väl där där han fick sitta i massa stora fina brandbilar samt sätta på sirener och blåljus. Det behövs knappast tilläggas att det var svårt att övertyga honom att åka hem efter det;).
Ninas äventyr sträckte sig inte längre än till morötter. Det är nämligen dags att introducera lite smakportioner och morotspuré var först ut. Det var inte mycket som gick ned första gången då Nina såg nästintill förnärmad över att bli erbjuden något så konstigt som denna sörja....

3 kommentarer:

a-lo sa...

Åh, spännande med brandbilen, nåt att prata om länge kan jag tänka mig. Själva har vi ju bara flygbuss att bjuda på, men det slår ju knappast lika högt :-)

Jennifer sa...

Vilken kanon-morfar som kan erbjuda brandbilskörning! Det hade Märta gillat med. Men hon har iaf fått en Flammy av Bosse!
Nina ser ut att gilla purén ungefär lika mkt som Siggi...

Kattis sa...

Ja, Oskar var på brandkåren två gånger till och med och det var lika kul båda gångerna:). Nina var däremot inte alls lika intresserad av morot. Banangröt går aningen bättre och nu i veckan tänkte jag prova gröna ärtor för att se om det faller henne i smaken bättre...