söndag 10 april 2011

Kusinträff i somrigt Bryssel

Vi har haft en toppenhelg. Kusin Julia med familj har varit och hälsat på och det har varit precis lika roligt och lyckat som vi hade föreställt oss. Det är skönt att kunna ta det lugnt och skönt när folk hälsar på och ta dagarna som det kommer utan att ha allting uppbokat. Vi har ändå hunnit med en hel del på de här två heldagarna vi hade tillsammans. Vädret har varit på vår sida och vi har njutit av fortsatta sommartemperaturer. "Mango, titta bok" sa Nina titt som tätt och tultade iväg till morbror Mange för lite sagomys i knäet.
Karin ser redan här ut som en luttrad tvåbarnsmamma:).
Två tjejer som redan nu är riktigt härliga kompisar. Fast Nina springer inte lika snabbt som Julia ännu. Sådan far, sådan dotter säger jag som kommer ihåg hur snabb min lillebror var i benen som liten.....
Här hänger vi på vårt stamfik och käkar croissanter och pain au chocolat. Sist vi var här med Magnus och Karin satt vi och drack mojitos tolv timmar senare på dygnet..... Det är ett annat liv man lever nu. Fast tre gånger bättre såklart med de tre härliga ungar som vi numera har.
Lekplatshäng var ju ett måste såklart. Här ritas det igen på marken. Med på ett hörn är en annan av Oskars bästa kompisar, norska Emil.
Nina har börjat få bra koordination på gåendet nu och tultar på riktigt bra också utomhus.
Pappas kille!
Hejdå Julia! Vi hoppas att flygresan hem var lika roligt som på vägen till Bryssel och vi ser fram emot att träffa dig hemma i Borås igen redan i nästa vecka.

Inga kommentarer: