måndag 11 april 2011

Packa ner, packa upp, packa ner...

Under alla dessa år som vi bott utomlands har det blivit mycket packande eftersom vi prioriterat att träffa familj och vänner så ofta vi har haft råd och möjlighet och då har det blivit mycket resande fram och tillbaka.

Nu när vi har barn så har packandet hamnat på en annan nivå som alla småbarnsföräldrar nog känner igen. Det går inte längre att packa necessären, slänga ner lite kläder och en bok och sticka iväg. Nej, nu känns det som ett halvdagsprojekt varje gång man ska iväg någonstans. Speciellt som nu när man reser till Sverige och en väderlek som kan skifta från två grader varmt och regnigt till 15 grader och soligt och allt vad det innebär med olika slags kläder som måste packas.

Nu är vi mitt uppe i packandet inför vår bilresa till Sverige ikväll och jag känner redan hur stressad jag blir. Packa ner i Bryssel, packa upp för några dagar i Borås, packa ner för att åka till torpet, packa upp i torpet, packa ner för påskfirande i Borås, packa upp i Borås, packa ner för hemfärd till Bryssel och slutligen packa upp allt igen här hemma...

Inga kommentarer: