onsdag 4 april 2012

Lycka är...

...att pynta buskar och annat inför Påskharens ankomst.

...att sova middag utomhus i vårsolskenet.

Det har varit kallare i Sverige än vi förväntat oss. Minus 8 grader på nätterna och även om det varit soligt dagtid så har vi haft väldigt kalla vindar. Fast man är ju luttrad och vi tog med oss både vinterjackor och tjocka vantar och mössor till barnen. Jag drog dock gränsen vid termobyxor. Är det april så är det. Tur dock att de fodrade jeansen kom med.

Idag har det dock varit varmare i solen. Vi har varit ute hela eftermiddagen och gjort det vi brukar här i torpet. Det vill säga lekt i sandlådan, rensat i trädgården, byggt koja, lekt ta fatt runt huset, gungat, fågelskådat och pratat med våra trevliga grannar. Och så har vi fikat. Och fikat igen.. Dessutom har jag lyckats klämma in tid att koppla av i solskenet med en latte och Sara Paretskys senaste V.I. Warshawskibok: Breakdown. Verkar lika bra som alla de andra. Nu kollar torpvildingarna på en dvd medans jag precis öppnat en öl. Livet på landet känns helt okej:).

3 kommentarer:

Anna sa...

Så skönt med lite avkoppling!
Vi har det också bra. 23-grader och sol. Det blir glass och bad varje dag.
Kramar från oss! Vi ses snart!
GLAD PÅSK!

Jennifer sa...

Så mysigt det ser ut!
Stor kram!

Kattis sa...

Ja, det är skönt med lite ledighet på landet. Just nu består den av regn och barn som klättrar på väggarna, men på det stora hela har det varit jätteskönt att ha det lugnt och skönt här.