onsdag 12 september 2012

En stor tjej

Jag har precis nattat en mycket trött, men nöjd födelsedagstjej. Nu har jag verkligen inga riktigt små barn hemma och bebistiden börjar kännas ganska avlägsen. Jag saknar inte det livet även om jag fortfarande är svag för de charmiga bebisar som finns i vår närhet;). Det är rätt skönt att få sova ordentligt på nätterna, att kunna gå ut utan blöjor, extra ombyten och specialmat och kunna vara mer flexibel med rutiner och annat. Alla åldrar har väl sin charm (fast tonåren verkar inte vara något att se fram emot har jag förstått), men just nu skulle jag gärna vilja att barnen var såhär lagom stora och lagom små som de är just nu. Mer självständiga och självgående men ändå intresserade av att sitta hos mig i soffan och kramas ibland.

Nina skuttade upp ur sängen imorse när vi kom in och sjöng. "En gång till snälla". Innan jag gick till jobbet fick jag en stor kram och kommentaren "Tack för min födelsedag mamma!". Tack själv älskling för att du finns tänkte jag då och fick en klump i halsen.....
Prinsesskronan med tillhörande örhängen blev en favorit med en gång.
Mammas stora tjej.....

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Gulliga bilder,tänk att billigt skräp kan bli så populärt.Flickor brukar tycka om lite tingel och tangel.Ska försöka hitta en kungakrona till Oskar men det blir nog inte lika lätt.
Kramar från oss.

Jennifer sa...

Grattis i efterskott till fina Nina!
Förstår precis vad du menar med att tiden borde stanna i den här åldern.
De är så goa.
Kram till Nina.

a-lo (the book pond) sa...

Grattis till stora Nina! Är helt bakvänd vad gäller dagar, datum, dag och natt nu (men hoppas snart kunna bli normal igen..)