måndag 10 juni 2013

Semestervibbar

Vi har haft en härlig helg. Vi har haft kompisar på besök som vi inte träffar lika ofta som vi skulle vilja och det var precis lika roligt som vi hoppades det skulle bli. Att vi sedan prickade in otroligt fint högsommarväder också gjorde ju det hela ännu bättre. Vi var ute nästan hela helgen och fick riktiga semestervibbar när temperaturen steg uppemot 30 grader i skuggan i lördags. Våra trädgårdar användes också flitigt. Förmiddagskaffe på picknickfilten i den gemensamma trädgården alla husen här delar, bad för barnen i den uppblåsbara poolen i vår lilla, men funktionella trädgård lite senare. Vi hann också med några glas vin här och där och ett par besök på typiska belgiskt brasserier i kvarteret. På ett av dem fick begreppet "stor portion" en helt annan innebörd. "Skulle mätta tre vuxna män" kändes mer realistiskt;).
Bekvämt att ha tio meter hemifrån till vår "egna" fikakulle.
"Pretty in pink". Denna klänning är väldigt poppis just nu...
Vem behöver hav och strand när det finns badpool i egna trädgården? De vuxna sippjade på ett glas vitt i skuggan under tiden.
I sommar ska det bli frisbeegolf för de här två herrarna.
Full rulle på killarna..
För att inte tala om fotbollstjejen.
Vi provade på att äta på Chalet Robinson i Bois de la Cambre. Dit kommer vi att återvända.
Så kul att ha folk på besök. Avståndet mellan Sverige och Belgien känns lite kortare när vänner "svänger förbi" på det här sättet. Vi ser fram emot att träffa Grahms igen under lika trevliga former i Sverige under semestern.

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Härliga bilder,tur att ni hade så fint väder.Allt blir så mycket lättare och trevligare när man kan vara ute.Erik,Oskar och Nina ser ut att ha kul tillsammans.Här har vi också haft fint väder i helgen.
Kram

Karin sa...

Kul att se! Vilken härlig bild på Nina i klänningen! Vi får hoppas att vi kan få till ett besök hos er. Nu går veckorna snabbt till semestern.

Anna sa...

Tusen tack än en gång för en riktigt mysig helg! Vi kommer gärna på besök igen. :)
Ses till sommaren i Sverige.
Kram från oss!

a-lo sa...

Hoppas vädret håller i sig. Här är det växlande molnighet som vanligt ungefär.

Efterfrågas: fler bilder inifrån huset! Jag är så spänd på hur det ser ut! :)