tisdag 28 oktober 2008

Ljus i moerkret

Dagarna blir kortare, loeven faller fran traeden, luften blir kallare och hoestmoerkret kaenns tungt. Oskars sjukdomar som avloeser varandra i rask takt goer att denna arstid inte blivit laettare att ta sig igenom och det kaenns slitigt just nu. Fast man far inte graeva ned sig (foer mycket) sa jag taenkte passa pa att goera en liten lista pa de sma guldglimtarna i tillvaron just nu:
  • De fantastiska faergkombinationerna pa ett vanligt loennloev. Finns det nagot baettre aen att vada igenom ett faergsprakande hav av hoestloev en solig lunchpromenad i parken.
  • Ljusmys. Aentligen kan man boerja taenda ljus och vaermeljus pa kvaellarna och njuta av att sitta inne och mysa naer det stormar ute.

  • Nya boecker. Jag har fortfarande en del boecker kvar att laesa som inhandlades i London och har dessutom unnat mig att bestaella fler fran Amazon. Jag aelskar att oeppna bokpaket!!

  • Avkopplande kvaellar i soffan framfoer teven. Speciellt om man kan titta pa en bra serie som Bones. Wow, vilken kemi det aer mellan Booth och Bones och iochmed att jag varit svag foer David Boreanaz aenda sedan han spelade Angel i Buffy sa aer denna serien ett sant noeje att titta pa. Soendagkvaellarna har ocksa blivit roligare sedan BBC boerjade visa en ny Dickensserie: Little Dorrit. Aeven daer har vi lite "eye candy" att glaedjas at eftersom Matthew Macfadyen (som spelade Mr Darcy i filmatiseringen av Pride & Prejudice) spelar en av huvudrollerna....

  • Oskar. Det finns inget baettre botemedel mot troetthet, deppighet och irritation aen att spendera tid med honom. Trots alla sjukdomar sa stralar han som en sol naestan jaemt och att fa en kram av honom aer det absolut baesta som finns.

Inga kommentarer: