söndag 6 juli 2008

Soendagsliv

Soendagar..... Avkopplande dagar hemma med engelsk soendagstidning, kaffe latte och inga tider att passa. Innan Oskar sa innebaer soendagar for mig ocksa haerliga sovmornar, men det blir inte mycket av den varan nufoertiden. Imorse vaknade Oskar klockan tio i sex och ville inte alls somna om sa det blev till att stiga upp tidigare aen planerat.....

Fast det aer alltid laettare att ga upp tidigt om det inte aer jobbrelaterat och vi har haft en lang, avkopplande dag. Pa foermiddagen besloet vi oss foer att kolla in Place Flagey (ett stort torg i naerheten av oss) som varit en byggnadsarbetsplats i fem (!!) ar och som nu aentligen aer faerdigt. Det skulle varit faerdigt foer ett par ar sedan, men i vanlig Brysselordning har arbetet tagit dubbelt sa lang tid aen planerat.... Det sag iallafall vaeldigt fint ut och kan man bara undvika den vanliga nedskraepningen som aer sa vanlig haer sa kan det nog bli en mysig samlingsplats framoever.

I eftermiddags hann vi ocksa med att traeffa Helena och Emil foer en fika, promenad och lekplatsbesoek. Oskar som aelskar barn i alla aldrar blev superglad sa fort vi var pa lekplatsen och blev otroligt begeistrad i gungan. Tyvaerr finns det ingen lekplats med gungor i naerheten daer vi bor, men det skulle nog vara vaeldigt populaert med en liknande haenggunga i torpet i sommar :)


1 kommentar:

Anonym sa...

Titta där, en fördel med att jobba är att känna att det är helg!

Börjar tycka att alla mina dagar är likadana och är sjukt nog t.o.m lite avis på de som går omkring och har semesterkänslor.

En gunga till torpet låter väl som en bra present om någon (mormor eller så...) känner sig manad :-)