måndag 22 mars 2010

Söndagskväll "with a difference"!

Söndagar brukar vara lugna hemmadagar med barnen för oss. Morgonkaffe och croissant på fik och sedan kanske en utflykt på eftermiddagen eller en träff med kompisar. Kvällarna brukar bestå av att jag och Lars slöar i soffan och tittar på en bra serie på BBC och ofta delar en pizza.

Så gårdagens söndagskväll var verkligen en annorlunda upplevelse. Klockan tio över sju satt vi bilen med Magnus och Karin på väg till Göteborg utan fler påminnelser om att vi tillsammans har tre barn under två och halvt än en bilstol i framsätet;). Det kändes nästan lite oansvarigt att "bara" kunna ge sig iväg sådär, men också ganska befriande att vara på egen hand för en gångs skull.

Vi hade nämligen lämnat alla tre kidsen i mormor/farmors och morfar/farfars kompetenta händer för att bege oss på konsert i Göteborg. Väl där tog vi en öl och sedan var det dags för ett av våra favoriband att inta scenen.. Och det kan jag säga som sett dem tre gånger genom årens lopp (och som också gillade dem långt innan de blev mainstream och dök upp på hitlistor) att Kent verkligen är fantastiskt bra. Även om jag själv tycker bättre om "Du och jag Döden" än senaste skivan "Röd" så är deras sound alltid imponerande och de är helt kanon live!Allt som allt en riktigt härlig kväll! Extra skönt att höra att allt hade gått bra hemma med barnen också. Tack mormor och morfar för att ni är så snälla och ställer upp för oss!!

3 kommentarer:

Karin sa...

Vilken bra & för oss småbarnsföräldrar annorlunda kväll det blev! Kul att se Kent på lite nytt sätt.

TACK till farmor/farfar som hjälpte till!

/Karin

Jennifer sa...

Det där blev man ju lite avundsjuk på!!!
Men er alla väl unt.

Kattis sa...

Ja, det var verkligen härligt att komma ut och det kändes riktigt lyxigt:).