tisdag 17 januari 2012

Cykeltur

Äntligen lite fint, kallt väder i Bryssel. Som höll i sig över helgen också för ovanlighetens skull. I lördags var det fullt upp med shopping för både mig och Lars i omgångar (ja, fler skor på rean faktiskt) och andra ärenden. För att hinna med allt utan mer stress än nödvändigt skrev jag dagsschema som innehöll allt från när Zora skulle promeneras till när vem skulle sticka ut på ärenden. Kändes lite jobbaktigt, men det fungerade jättebra och allt blev avklarat:).

En av uppgifterna i lördags var att äntligen hämta Oskars födelsedagscykel i cykelaffären (Oskar ville att den skulle vara blå och den färgen fick man bara in alldeles nyligen) och i söndags var det dags att ta den första turen i parken.
Såhär glad kan man se ut då. Det gick riktigt bra för att vara första gången, men det är klart att stödhjulen hjälper ju till...
Nina ville ju inte vara sämre så hon rullade på på sin nya cykel. Och jag gick dubbelvikt och hjälpte till med balansen runt hela parken (och ja, jag fick ryggont av det).

1 kommentar:

Gunilla sa...

Hej vad det går.Oskar ser lycklig ut på si fina blå cykel.Nina lika gullig på sin, utan stödhjul!
Tack för det gulliga brevet och teckningarna.Brev är på väg till Oskar och Nina.
Kram till alla.