onsdag 25 januari 2012

Januariseg

Jag köper tulpaner och fler tulpaner. Jag går och lägger mig i tid på kvällarna. Jag hittar på kul saker med barnen på helgerna. Jag träffar kompisar och försöker hitta tid till att träffa affärskontakter på restaurang för att kombinera nytta med nöje. Ändå tycker jag att januari har varit en väldigt seg månad. Det är fortfarande nattsvart på mornarna och även de nätter då jag sovit mina sju timmar är jag trött. Jobbet kräver multi-tasking och nu blir det jobbresor varje vecka fram till sportlovet. Allt rullar på rätt bra, men jag har inte riktigt hittat flytet efter julledigheten.

Jaja, det är förhoppningsvis bara en tidsfråga innan vårpiggheten dyker upp och imorrn bär det av till Sverige för studiebesök och sedan väntar en Malmöhelg. Utan man och barn, men med trevligt sällskap av Fru Löf och Kompani. En natt på hotell, sovmorgon och frukost i lugn och ro ingår också. Hur länge sedan var det jag upplevde det sist? Det kommer kännas lyxigt. Fast det skulle inte förvåna mig om jag vaknar klockan sex i vilket fall som helst. Det sitter liksom i ryggmärgen vid det här laget. Och även om jag ofta säger att jag önskar jag har mer tid för mig själv vet jag redan med mig att nästan fyra dagar utan busungarna kommer leda till abstinens;).

Dags att packa väskan nu alltså. Så mycket enklare när man åker på egen hand!

1 kommentar:

Gunilla sa...

Ha en trevlig helg i Malmö och hälsa fam Löf så mycket.Jag vet man längtar efter barnen efter några nätter hemmifrån.Så mycket roligare att komm hem eller hur?
Kram mamma