måndag 9 januari 2012

Lycka i en liten ask....eller tre..

Har knappt suttit en timme på jobbet efter semestern innan min praktikant kommer inrusande med andan i halsen och talar om att han tänker åka till Afrika och jobba. På söndag... Han skulle ha jobbat tills april... Han har flera projekt på gång som nu faller mellan stolarna... Blir irriterad, men kan knappast neka honom ta vad han anser vara ett drömjobb... Dags alltså att skaffa ny praktikant. Läge att tänka om arbetsplanen i vinter.

För att bli på bättre humör tog jag spårvagnen ner till min favoritskoaffär där rean nu är igång och en halvtimme och två mindre och en större ask senare kände jag mig redo att tackla jobbet igen. Två högklackade skor och ett par boots blev bytet. Jag menar, man måste ju se till att vara passande klädd på Viktiga Möten så egentligen var ju dagens inköp helt rättfärdigade ur ett jobbperspektiv. Och så blir man ju glad också. Ibland kan man nog köpa lycka ändå;). Sedan kan man ju faktiskt aldrig, aldrig ha för många skor:). Eller hur?

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Tur att det finns skoaffärer när det krisa lite på jobbet.Hoppas att du får tag på en bra praktikant igen. Det kan lätt bli lite för många skor annars.
Saknar er mycket.
Kram mamma.

a-lo (the book pond) sa...

Korrekt analys; man kan aldrig få för många skor. Idag hade jag också behövt köpa minst två par till..

Kattis sa...

Jag hade faktiskt ögonen på ett par till, men de fanns inte i min storlek tyvärr. Nu önskar jag bara att jag hade bättre skoförvaringsssystem än att stapla skolådorna ovanpå garderoben....