torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar

Jag älskar blommor och speciellt de blommor man ser på ängar och vid vägkanter i juni. Här är två av mina favoriter: prästkragar och vallmor. Det enda som saknas för att jag ska komplettera min ideala blomkombination är blåklint.

Imorrn är det midsommarafton. Som går ganska obemärkt förbi härnere eftersom vi inte är lediga. Däremot har jag redan kommit in i den rätta feststämningen. Regnet vräker nämligen ner. Precis som det brukar på midsommar;)....

5 kommentarer:

Jennifer sa...

Glad midsommar till er med!
Du super-karriärkvinna och mamma.
Kram

Kattis sa...

Tack Jennifer, så gulligt sagt! Det värmer verkligen. Hoppas vi får tillfälle att ses i sommar. Om inte annat kanske vi kan ta den där drinken en kväll i Stockolm i höst nu när jag går kurs i Sigtuna. Stora midsommarkramar till en alla!!

Gunilla sa...

GLad midsommar! Jág älskar vallmo och blåklint men här växer det bara prästkragar tyvärr. Prästkragar och rödklöver och smörblommor är också fint.Koppla av och ha en skön helg.
Kram! till alla.

Jen sa...

Gärna Katarina, hör av dig i god tid i förväg, ser fram emot det!
Kram

Karin sa...

Glad midsommar till er med! Firades här som sig bör vid kusten, dans i regn, sill, nubbe, jordgubbar & grill! Småprat för de vuxna in på småtimmarna. Härligt!