söndag 18 oktober 2009

Helgliv

Handling, städning, matlagning, amning, blöjbyten, hundpromenader, legolek och barnboksläsning.... Så har helgen sett ut för oss ungefär. Det är mycket som ska hinnas med på två dagar och är det inte Nina som vill ammas så måste Zora ut eller så är det lektajm med Oskar. Fast det går bra tycker jag ändå även om det verkligen gäller att organisera sig väl annars blir det lätt kaotiskt...

Denna helgen har jag iallafall också hunnit med att sticka iväg på en shoppingrunda själv (resultat: två nya ylletröjor från Benetton) vilket kändes skönt. Tyvärr tyckte Nina inte det var lika bra och trots att hon var fulltankad (se nedan) så var hon inte på humör alls och Oskar, Lars och Zora fick stå ut med en del gallskrik... Vi tror att hon kanske har lite magproblem och då är det nästintill stört omöjligt att trösta henne förutom om hon får äta lite. Förhoppningsvis går det över snart och tills nästa gång ska jag nog se till att lämna lite käk hemma till henne så blir det nog bättre för alla inblandade;).
Oskar har varit på sitt soligaste humör hela helgen så vi har haft det riktigt mysigt ihop. Här visar vi upp våra nya höstmössor som nu får åka på när det har börjat bli kallt ute.Senare på kvällen då båda barnen sov och Zora snusade under bordet och lugnet lägrade sig var det dags för käk. Lars lagade en jättegod belgisk rätt som är en av våra favoriter: köttbullar med endiver bräserade i Duvel (för de oinvigda en av Belgiens mest kända ölsorter). Till det en trevlig tysk Riesling.

3 kommentarer:

a-lo sa...

Love your hat! Är den från shoppingrundan? Verkar som ni haft en finfin helg!

Jen sa...

Låter mysigt alltihop, fin bild av er helg, fina kläder med.

Kattis sa...

Ja, helgen var riktigt härlig. Skönt också att få två timmar för sig själv utan vare sig man, barn eller hund i släptåg;)Min keps är från en tidigare shoppingrunda, men dock inköpt denna säsong..