söndag 2 maj 2010

Fallen krigare

I Belgien har vi det så bra att om en helgdag råkar infalla på en lördag eller söndag så kompenseras man för det. Så vi såg fram emot en avkopplande och mysig långhelg med lite utflykter, besök av kompisar och karusellåkande för Oskar på torget i närheten där ett ambulerande nöjesfält just slagit upp portarna.

Vi har dock inte lyckats göra något av detta. Ikeabesöket i fredags blev enda utflykten eftersom Oskar igår, efter att ha varit ganska pigg både torsdag och fredag, blev magsjuk igen. Och det rejält.. Kaskader av blåbärspuré och annat över både honom och mig. Det var bara att ställa oss båda i duschen och gnugga Tabort på alla kläder och sätta på tvättmaskinen. Igen..... Så nu går jag runt i svarta joggingbyxor och mörkblå top ifall det blir mer olycksfall i arbetet;).

Oskar är helt slut och fortfarande dålig, men har iallafall haft en lugn natt. Just nu ligger han utslagen på soffan efter att ha tittat på Spöket Laban hela morgonen. Stackars liten. Det är jobbigt att se sina älsklingar så sjuka. Man vet ju själv hur obehagligt det är att ha magsjuka. Nu håller vi tummarna för att inte Nina får det.

Inga kommentarer: