onsdag 18 augusti 2010

Sydliga grader

"Vi flyger och vi far". Så står det i början på en av Oskars Mulle Meck böcker och det börjar passa in rätt bra på oss också. Vi packar väskor för övernattningar åtminstone en gång i veckan och även om vi har rätt bra flyt på det vid det här laget kan jag sakna den tiden man bara packade åt sig själv.. Och slapp packa kläder för att passa in alla väderslag mellan regn och sol för barnen. Det går ju inte att resa nånstans utan åtminstone två stora sportväskor längre. Det är förstås otroligt roligt att kunna hälsa på nära och kära, men jag kommer säkerligen njuta av att våra väskor och necessärer får stå och samla damm ett tag efter återkomsten till Bryssel;).

Sista färden gick till Malmö där vi nu har fått göra bekantskap med ytterligare en fröken Löf. En riktigt sötnos som charmar på det sätt som bara nyfödda bebisar kan göra. Vad små de är. Det har man redan glömt bara ett knappt år sedan Nina föddes..
Det blir nog inget Liseberg för oss iår för det lär inte hinnas med nu, men det blev lite nöjesfält iallafall när Anna-Lena och jag tog de större barnen med oss och åkte barnberg-och-dal-bana i Folkets Park.
Lars prövade på att kasta en amerikansk fotboll för första gången och fick instruktioner av Kurt. Det är inte alls lika lätt som det ser ut och Lars behöver nog öva fler gånger....

Sophie och Oskar hade jätteroligt tillsammans. Oskar ville helst inte gå någonstans utan att hålla Sophie i handen. De var som vanligt hur söta som helst ihop och beter sig allaredan som riktiga bästa kompisar. Kul att sånt går i arv;).
Man får passa på och mysa med bebisar när man får tillfälle och Jenny ställde snällt upp på noterna.
Som vanligt när vi är i Malmö så är vädret inte det bästa och regnet öste ner en hel dag. Fast det innebar å andra sidan att det fanns riktiga värstingvattenpölar på innergården och det var inte Sophie och Oskar sena att hoppa runt i.

2 kommentarer:

a-lo sa...

Hey, kul att se lite bilder. Synd bara att jag ser ut som en moron! :) Här blir det tidig kväll nu då jag varit uppe sen 05 någonstans. Vi väntar bara på att Sophie ska somna nån gång..

Kattis sa...

Jag kan skicka lite fler bilder i veckan till din mail. Ja, passa på att sova när du kan, det blir såklart långa dagar med morgonpigga bebisar och kvällspigga treåringar;)...