söndag 23 oktober 2011

Fullt upp

Denna veckan har det varit fullt upp och det har inte funnits någon ork eller tid till att blogga kvällstid. Det är mycket att göra på jobbet de flesta veckor och denna veckan hade jag också ett externt anförande att förbereda och det tar alltid tid, speciellt om man är relativt ny på sitt jobb.

Som tur är har i alla fall hela familjen varit mer eller mindre friska i veckan så organisationen av jobb- och familjeprioriteringar fungerade mer eller mindre som planerat och det gör en väldigt stor skillnad. Framträdandet gick dessutom bra så det känns ju skönt.

Helgen har vi sedan tillbringat i Aachen där Lars farmor bor. Hon fyllde 92 år idag och vi passade på att åka dit redan igår för att strosa runt i stan, umgås med barnens farföräldrar och bo på hotell tills idag. Oskar och Nina tyckte det var jättefräckt att de både hade egen stor säng att dela på samt eget badrum. Att man sedan kunde ligga i sängen imorse och kolla på Disneykanalen var ju inte heller helt fel;).

Väl tillbaka i Bryssel i eftermiddags var det dags för Adams fyraårskalas. Det är intressant att studera hur ett gäng helvilda ungar blev tysta som möss när tårtan kom på bordet. Snacka om koncentration på högsta nivå... Att de sedan blev dubbelt så vilda efter den sockerrushen och det godis som avslutade kalaset är ju en annan femma. Nu har båda slocknat och vi sitter som vanligt och gäspar i soffan.. Ska det bli frites, pizza eller ost och baguette till middag är det vi sitter och filosoferar över nu.

Inga kommentarer: