torsdag 17 maj 2012

Sömnbehov

Vad gjorde ni klockan tre inatt? Jag tvättade. Klockan halvtvå väcktes vi nämligen av Oskar som ropade på oss i den där tonen som får en att bli vaken på ett ögonblick. För det handlade inte om att han var törstig eller behövde gå på toaletten. Nej, det var illamående på gång. Stackare.... Så det blev till att röja hela sängen, skölja ur det värsta och sätta på en tvättmaskin. Det underlättade ju inte direkt att incidenten inträffade i överslafen på en våningssäng....

Sedan mådde han illa igen och innan vi somnade var klockan fyra. Det känns ordentligt nu så tror det är läge att gå och lägga sig och hoppas på att denna natten blir bättre. Nu håller vi tummarna för att ingen annan åker på skiten nu när vi ska weekenda i Limburg. Kompisar i kvarteret hänger på så det blir ju extra kul. Gäsp.... Jag klarar verkligen inte att inte få sova ordentligt numera och går jag inte och lägger mig i tid blir jag lätt grinig och sur. Lite tråkvarning på det helt klart, speciellt för någon som egentligen är nattuggla av naturen, men utan mina sju timmars sömn (helst åtta) fungerar jag dåligt på alla plan i längden. Beundrar verkligen dem som inte bara klarar sig på fem-sex timmars sömn, men inte behöver mer.

Men som sagt, läggdags nu. Jag menar klockan är ju nästan tio!

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Stackars Oskar, som tur är brukar det gå över fort.Hoppas Nina slipper att bli sjuk och att ni får en trevlig helg tillsammans.
Grattis till Lars i morgon.
Kram

a-lo sa...

Jag brukar vara vaken vid tre på natten, dock inte för att tvätta kräk... Sov dock inatt, kors i taket.

Hoppas Oskar kryar på sig, men eftersom jag sett rapporter om champagne så antar jag att ni antingen firar eller dränker sorgerna ;)

Kattis sa...

Ja, visserligen var Nina dålig i magen i helgen och det gjorde ju blöjbyten mitt inne i Maastricht "intressant", men annars var alla både friska och vid glatt mod:).