måndag 13 augusti 2012

Båstad - återkomsten

Vi har varit i Båstad i helgen. Där har jag inte varit på tio år och det var roligt att återkomma till den plats där jag haft så otroligt roligt under tennisveckorna i 20-årsåldern. På den tiden hade jag och Anna så mycket bagage att vi knappt fick plats själva i gästrummet (eller i bilen på vägen ner). Det krävdes ju när man skulle byta om ett par gånger under dagtid (man kunde ju hamna på teve när man satt på tennisläktaren och då var det ju bra att visa upp sig i olika outfits) och senare skulle försöka komma in på "Slammet" på hotell Skansen på kvällarna för att frottera sig med tenniseliten.

Numera reser man ju tungt på grund av att man reser med barn så det blev ju inte samma stuk på denna helgen som de på tidigt 90-tal;). Däremot hade vi fantastiskt roligt i mycket trevligt sällskap i kombination med riktigt fint väder. En mycket lyckad helg!
Vi började helgen med en skål i veuve clicquot tillsammans med Anita och Ulf som snällt nog lånat ut sitt hus till oss över helgen.   
Sist vi tog kort såhär på en fredagskväll (ja, det är precis så nära huset ligger centercourten) så fanns det inga barn med i bilden;).
Ute på härlig promenad nere vid havet tar Nina och Erik sig en paus.
Nina är väldigt förtjust i Anna och ville helst hålla henne i handen när vi var ute tillsammans.
Coola killar på upptäcktsfärd i skogen.
Det bästa med den skogspromenaden var såklart att picknick ingick.
Ljunghedslandskapet uppe på åsen är sagolikt vackert. Vad jag gillar mest med Båstadtrakten är just kombinationen av vacker strandmiljö och kombinationen av åkersmark, ljunghedar och vackra skogsdungar. Och så den dramatiska nivåskillnaden och utsikten från åsen ner mot dal och vatten. Man blir lycklig i själen av att vistas här....Bilden på busken med bären tog jag på ljungheden. Jag har ingen aning om vad det är för något. Är det någon som vet?
 

1 kommentar:

Anna sa...

Det var jättemysigt att ha er på besök! En avkopplande och rolig helg och extra roligt att barnen trivs så bra ihop. Vi behöver inte vänta i tio år till nästa Båstad-träff... ;)
Jättefina kort!
Kram från oss.