torsdag 2 augusti 2012

Semestertider

På sommarsemester i Sverige blir det alltid mindre blogginlägg. Inte för att det inte finns möjlighet med bra uppkoppling, två laptops och en ipad i semesterbagaget, men för att det är så skönt att koppla ner istället för upp. Hittills har jag mest använt internet till att kolla SMHI:s prognoser och kolla upp eventuella utflyktsmål. Men, här kommer iallafall några bildbevis på vad som hänt hittills

Vi började semestern med att dra till Varberg på tu man hand.
Efter en ganska molnig och kall vecka var vädergudarna på gott humör denna kväll då Kent spelade. Fantastiskt bra som vanligt. De är verkligen otroligt bra live.

Vi bodde på Hotell Gästis. Ett jättemysigt hotell med pensionatstuk. Kvällsbuffet ingår i priset och alla rum är personligt inredda med mysiga möbler och fantastiskt sköna sängar. Dessutom har hotellet 15000 böcker i sina bokhyllor och man får plocka på sig en när man har bott över (Peter Mayle för mig). Rekommenderas.
Oskar och jag på hundpromenad. Så skönt nu med barn som orkar gå i samma takt (och håll) som en själv;).
Vi tajmade klockrent in den svenska högsommaren. Den varade visserligen endast tre dagar, men de utnyttjade vi fullt ut.
Zora hittade en kompis i en 12 år gammal Jack Russell vid Jämnesjön.
Min fina farmor var uppe på besök. Det var dags för det årliga hallonplockarbesöket. Här fika i skuggan av äppelträden.
Axel charmar alla han träffar och bondar här med Lars.
Nina gör samma sak med morbror Magnus.
Fullt ös på studsmattan.

2 kommentarer:

a-lo sa...

Vadå, skönt att koppla ner? ;) Mvh hon som får spunk om utan nätverk i mer än en timme ;)

Härligt att ni sluppit fem veckors regn den här gången iaf! Lyckades ju själv tima högsommarvärme med 55-timmarsvecka.. Bokhotell: vilken superidé! :)

Kattis sa...

Ja, vi har haft tur med vädret med tanke på att sommaren är som den är. Så skönt att kunna vara ute hela dagarna. Det är ju inte samma sak när man bor i lägenhet som du vet....

Fast semestern rullar på för fort som vanligt, bara en vecka kvar nu och fortfarande massor som vi vill och behöver göra;).