torsdag 11 februari 2010

Hemma med barnen

Båda barnen hemma idag och imorrn. Lars är i Berlin med jobbet och ska sticka ut på pubrunda med gammal polare där ikväll. När är det dags för mig att hänga kvällstid med mina kompisar minus barn och plus några öl? Det känns som om det var evigheter sedan.... Inte än på någon månad verkar det som, men med tanke på att Nina nu både äter grönsaks- och fruktpuré samt ett helt mål banangröt kvällstid kanske den dagen kommer någon gång i vår iallafall. Det ska onekligen bli skönt att kunna vara hemifrån själv mer än två timmar i taget.

Tills dess blir det inte mycket egentid att tala om. Fast det känns helt okej. Man får ta det för vad det är. Tids nog växer ju barnen upp och då lär man kanske sitta där och tycka att det är tråkigt att de inte längre har någon lust att leka med sina föräldrar;).
Idag vankades hemmagjord pyttipanna för mig och Oskar samt broccoli/potatismos och ärtpuré för Nina.Blåbär är mums.Oskar visar Nina hur man övar att ligga på mage.....

När man är hemma själv med barnen så brukar ju iallafall Oskar bli lite extra mammig som resultat. Fast idag när jag frågade honom om han var mammas älskling så sa han bestämt att det var han minsann inte. Däremot var hans mormors älskling... Så en extra stor kram från Oskar till mormor!

Inga kommentarer: