lördag 27 februari 2010

Monster!

Idag har vi varit och tittat på monster hela familjen. Vi har nämligen varit på Bryssels naturvetenskapliga museum och tittat på deras stora dinosaurieutställning. Vi trodde kanske att Oskar skulle bli lite rädd för de stora skeletten, men det behövde vi inte oroa oss för. Han var nämligen helt begeistrad och sprang energiskt runt med ett stort leende på läpparna och det var en fröjd att se. Efteråt blev det såklart till att införskaffa en liten plastdinosaurie som souvenir (och inte den söta växtätande gröna som jag hade spanat in utan en ful och ondsint orange variant som Oskar hade blivit förtjust i) och sedan kopplade vi av genom att dra in båda vagnarna på nyöppnad pub i närheten (nästan helt folktom klockan halvsex och tur var väl det för pubar är inte vidare vagnanpassade så när vi var inne med våra två så fanns det inte mycket utrymme kvar) för en apelsinjuice till Oskar och sedan en biere blanche (en sommaröl för mig i vanliga fall, men idag var det faktiskt 13 grader varmt så det kändes passande) till Lars och mig. Den ölen satt fint!

Det här tyckte Oskar var jättekul. En interaktiv dinosaurie på väggen som gick till attack, vrålade och "spräckte glaset" när man kom för nära. Vilket coolt monster!

2 kommentarer:

Anna sa...

Det låter som om ni hade en mycket bra lördag. :) Spännande med monster! På tal om gröna monster, kan jag berätta att Erik är jätteförtjust i sin drake. :) Den hänger över myshörnan.

Vi har varit hemma förkylda, både Erik och jag, hela helgen. Jättetrist! :(
Kramar från oss!

Kattis sa...

Ja, den var mycket lyckad!

Vad roligt att draken blivit poppis, men trist att höra att ni varit sjuka. Hoppas ni har kryat på er idag. Kramar K