onsdag 7 april 2010

Kalas

Igår fyllde mamma/farmor/mormor år och alla barn och barnbarn var på plats. Det blev en mycket lyckad eftermiddag och kväll med både stim och stoj med de små vildingarna samt gott käk och schyssta drinkar för de vuxna när vi väl fått alla barnen i säng. Jag som inte ens kommer ihåg när jag drack en drink senast fick smaka på en av brorsans cocktails. Jag tror det var en appletini, men oavsett namnet så var den kanongod!Födelsedagsbarnet självt som förklarade sig mycket nöjd med gårdagens födelsedagsfirande.
Bullar, bullar och mer bullar... Oskar har fått äta bra mycket mer fika hos mormor och morfar än vad det blir hemma. När vi återvänder till Bryssel får det verkligen bli andra bullar av;). Häromdagen när morfar frågade om han ville ha yoghurt till frukost svarade han "nej, jag vill ha glass....". No way kiddo!!Julia var precis lika glad och go som alltid. Hon hoppade i fåtöljen med Oskar samt klappade ivrigt (ibland för ivrigt;)) Nina i ansiktet...
Bartender Magnus "in full swing"..... Tom Cruise, släng dig i väggen!

2 kommentarer:

Jennifer sa...

Roligt att se alla fina bilder i de här inläggen!
Så mysigt ni verkar ha haft det. Det var jättekul att ses alla, så roligt med barnen och även så trevligt vuxet sällskap med alla Molinare och Moldinare.
Man kan lugnt säga att Märta äter mer onyttigheter när vi är i Falkenberg också, känner igen det där...
Kram

Kattis sa...

Ja, det var en riktigt härlig semester med mycket bullar;). Ja, väldigt kul att Mange och Karin anordnade en sådan mysig påskfika så att vi kunde ses allihop. Kram!