tisdag 16 november 2010

Regn, rusk och mys

Som vanligt när Lars är i Tokyo i november har vi uruselt väder hemma (usch vad jag avskyr denna årstiden). Fast denna gången har vi besök av mormor och morfar och trots att regnet vräkt ner flera dagar i sträck så har vi haft det mysigt också inomhus. Ibland kan det faktiskt vara skönt att släppa alla måsten på att man måste hitta på något speciellt och bara ta det lugnt istället och njuta av att verkligen umgås. Å andra sidan ska erkännas att det varit väldigt bra att ha extra underhållare till barnen här för det är inte alls lätt att på egen hand roa båda barnen när man inte ens kan sticka näsan utanför dörren..... Oskar och mormor tycker att det är kul med PlayDooh.
Kvällsbus i soffan.
Vi har också haft ett litet kalas för Oskar med tårta och allt så att mormor och morfar också kan få fira honom. Sedan blir det ju mer firande på den riktiga födelsedagen på torsdag när Lars är hemma.
Här vispas det redan frenetiskt på den fina födelsedagsspisen Oskar fick av mormor och morfar. Tack också Magnus, Karin och Julia för det tuffa förklädet och de fina muffinsformarna:).
Nina gillar också att pyssla. Här sitter hon i mormors famn och målar med vattenfärger.
Fast hon sitter lika gärna hos morfar och charmar sin omgivning.
Det senaste ordet Nina lagt till i sin repertoar är "kål" (skål) och det ska numera skålas till höger och vänster så fort hon har en mugg i handen.

2 kommentarer:

a-lo sa...

Kål kål på alla födelsedagsbarn!

Karin sa...

Ser ut som ni haft en riktigt mysig vecka! Hoppas att Nina kryar på sig.
Kram